Soudal 146056 SOUDAFOAM 2K - Kétkomponensű purhab, zárt cellás, B2 - 400ml HU/RO/BG (146056)

Soudal 146056 SOUDAFOAM 2K - Kétkomponensű purhab, zárt cellás, B2 - 400ml HU/RO/BG (146056)

3 419 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Soudal 146056 SOUDAFOAM 2K - Kétkomponensű purhab, zárt cellás, B2 - 400ml HU/RO/BG (146056)

3 419 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
villamossag.com
Termékleírás
Típus Purhab
Anyag Poliuretán hab
Gyártói cikkszám 146056
Gyártó SOUDAL
Árgép.hu Szállítási Idő 2-7 munkanap
Certifikát https://www.soudal.hu/sites/default/files/soudal_api/document/F0034751_0001.pdf

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyorsan kikeményedő kétkomponensű poliuretán hab (használat után 30 perccel vágható). Sűrű, erős habszerkezetet hoz létre, a kikeményedéshez nem szükséges nedvesség. Kiváló forma stabilitás (nem zsugorodik), alkalmas ajtók és ablakok tömítésére, valamint olyan felhasználásokhoz, ahol alacsony a páratartalom. Gyors, biztonságos aktiválórendszer. Alkalmazások
  • Gyorsan kikeményedő kétkomponensű poliuretán hab (használat után 30 perccel vágható). Sűrű, erős habszerkezetet hoz létre, a kikeményedéshez nem szükséges nedvesség. Kiváló forma stabilitás (nem zsugorodik), alkalmas ajtók és ablakok tömítésére, valamint olyan felhasználásokhoz, ahol alacsony a páratartalom. Gyors, biztonságos aktiválórendszer.


Jellemző tulajdonságok
  • Kétkomponensű
  • Gyorsan keményedő
  • Nem zsugorodik
  • Biztonságos aktiválórendszer
Használati utasítások
  • Javasolt flakon hőmérséklet 10 °C - 25 °C között. Bizonyosodjon meg, hogy az ajtó/ablak megfelelően a helyén van, mielőtt aktiválja a flakont. A flakon alján a belső fekete tárcsát forgassa el ötször jobbra, alaposan rázza fel a flakont kb. 20 alkalommal, szeleppel lefelé. Helyezze fel a csőrt a szelepre és a flakont szelppel lefleé tartva juttasa a habot a kívánt helyre. A habnak homogén világos-zöld színűnek kell lennie, ellenkező esetben ismételje meg a flakon aktiválását. A hab flakonban történő kikőtse megelőzése érdekében a, az aktiválást követően a flakon teljes tartalámt fújja ki 5 percen belül. Töltse fel a héza 1/3 részét, a hab tágulás közben feltölti a hézagot. Friss állapotában eltávolítható purhab tisztító segítségével, köteés után csak mechanikusan. Szükség esetén takarja le tisztán tartani kívánt felületeket.


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.